lauantai 19. tammikuuta 2013

Legojen säilytys

Ikuinen ongelma - miten käytännöllisesti ja siististi saisi legot laatikkoon ja minkälaiseen? Nyt meillä legot on aivan järjettömän rumassa ja isossa monenkymmenen litran laatikossa. Ongelmanahan rumuuden lisäksi on se, että eihän tuosta voi mitenkään löytää osia, joita tarvitsee, kun lapset ja äiti rakentaa ohjeen mukaan.

Aikaisemmin meillä oli isot sängynaluslaatikot, joissa tuo käytännöllisyys toimi ihan ok. Mutta lattiaan tuli naarmuja onneksi asuttiin silloin vielä vuokra-asunnossa, hah :D ja laatikot menivät lopulta rikki. 

Haluaisin, että legot olisi järjestettynä niin, että laatikoita olisi useampi ja jokaisessa laatikossa olisi yhdenvärisiä legoja. Näin ohjeen mukaan rakentaminen olisi helpompaa ja osat löytyisivät helposti. Mutta mihin säilön ne pienemmät laatikot? Tässä vaiheessa en ole keksinyt vieläkään muuta ratkaisua kuin sen sängynaluslaatikon, tai no niitähän tulisi olla vähintään kaksi, että kaikki mahtuu ja tällöin sänky käy liian pieneksi :D

Ehdoton ei on sille, että tietyn legorakennelman osat olisi yhdessä laatikossa - näin mielikuvitus ei pääsisi valloilleen ja omia rakennelmia ei tulisi tehtyä.

Tässä näitä kuvia tämänhetkisestä rumasta ja tajuttoman typerästä säilytys"järjestelmästä" tai no järjestelmättömyydestä. Kuvatkin ovat hirveitä, kiitos puhelimen kameran ja järkyttävän huonon kuvaajan.



3 kommenttia:

  1. Oma Koti Valkoisen Miia oli bongannut Stockmannilta kivoja Nomessin läpinäkyviä säilytyslaatikoita. Olisiko niissä potentiaalia, niitähän voisi pinota päällekkäin vaikka ihan näkyville huoneeseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin aivan unohtanut Miian ratkaisun - kiitos muistutuksesta ja menenpäs tästä katsomaan, millaisia ne säilytylaatikot olivatkaan :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista