sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Tämä päivä on mennyt ulkoillessa - luistelua ja maisemien ihastelua <3 Talvi on ehdottomasti minun lempivuodenaikani ja syksy tulee hyvänä kakkosena.

Nautin valkoisesta maisemasta, johon ei erilaiset väriyhdistelmät kuulu. Kesä on ihan ok pari ekaa viikkoa, mutta sitten iskee totaalinen kyllästyminen kuumuuteen ja ötököihin. Kesällä on aina kuuma, enkä ymmärrä, miksi ajoittain puhutaan kylmästä kesästä. Ahdistaa jo ajatus, että kohta on kesä. Mutta loppujenlopuksi on kuitenkin mukavaa, että täällä meillä on neljä vuodenaikaa - muihin ei ehdi kyllästyä kuin kesään :) Talvi on pukeutumiskysymys - tarpeeksi lämpimiä vaatteita niin ei ole kylmä. Kesällä on aina kuuma, koska tuolla ulkona ei voi ilman vaatteita liikkua :) Niin, kerroinko jo, että vihaan kuumuutta??




Täällä ei paljon lukijoita ole toivottavasti voin lisätä vielä-sanan mutta mukava tänne on kirjoitella ihan vain vaikka omaksi ilokseni. Huooooh, huomenna alkaa taas työviikko, ei jaksaisi. Opiskelua työnohessa olen miettinyt, mutta pienenpieni ongelma mielenkiintoista alaa en ole vielä löytänyt :/ Noh, koko elämä edessä vielä, joten on kai tässä aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti