perjantai 8. helmikuuta 2013

Luhta Home


Jotain, mitä Luhta Homen valikoimasta voisin itselleni toivoa. Mikähän muuten siinäkin on, että mulla on miljoonia suunnitelmia ja "listoja" päässä, mitä ostan, mutta ne ei koskaan ei koskaan toteudu? Ehkä pitäisi keskittyä yhteen huoneeseen kerrallaan niin ehkä sitten. Sitäkin olen kyllä kokeillut, mutta ei niin ei.. Mutta siis aiheeseen takaisin:

Tällaisia koreja tarvisin kudontajutuille. Nytkin puikot ja keskeneräinen työ työt lojuvat olohuoneen lattialla. Mustia koreja vaalealle lattialle, rakastan kontrasteja! :)
Tällainen rahi olis ihana. Helppo tämä olisi kyllä itsekin tehdä :)





Nämä korit ovat ihania, tulee mieleen vanha-aika :) Minulla onkin muutama tavara mummolasta, jotka ovat materiaaliltaan ja tekotavaltaan samanlaisia. Oi, ja sitten minulla on paaaaljon mustavalkoisia valokuvia vanhemmista sukulaisistani. Niille olen yrittänyt keksiä jotain omaperäistä, mutta toivottua ideaa en ole vielä löytänyt. Olisiko kenelläkään muulla? 

Siksak-koristetyyny ja ihana keltainen käsipyyhe. Tämä siksak-kuviointi miellyttää minun silmääni huomattavasti enemmän kuin origami-kuvio. Se on jotenkin liian rauhaton.


Nyt pitäisi aloittaa viikkosiivous. Huono olo kuitenkin jatkuu, joten taitaa jäädä taas. Vaikka toisaalta - en pysty illalla rauhassa olemaan, jos on sotkuista. On tämäkin taas niin vaikeaa! ;)

2 kommenttia:

  1. Tuo neulottu rahi on miustakii tosi ihana sekä tuo siksak-tyyny. Oon jo kahen vaiheilla, pitäiskö yrittää itse neuloo tommonen. Oiskohan jossain ohjetta, lähinnä langan paksuuden ja silmukkamäärän suhteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa. Pitäis googlailla ajan kanssa niin eiköhän pitäs löytyä. Vinkkaa, jos jonkin ohjeen löydät :)

      Poista